Intocht Sinterklaas op zaterdag 24 november.

Nicoline SievalGeen categorie

Kom op zaterdag 24 november rond 13.00 uur naar Park Groot Leerust voor de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas zal welkom worden geheten door onze gastheer Hans Goudsmit samen met wethouder dhr van Kempen en met ondersteuning van onze Pietenband. Rond 13.45 uur zal Sinterklaas een rondrit maken door Warmond, waarbij hij zijn tas zal afgeven bij Galerie de Pomp, omdat hij een aantal nachtjes zal doorbrengen in Warmond. Rond 14.15 uur begint het grote Sinterklaasfeest voor Warmondse basisschoolkinderen van groep 1 tot en met groep 4 in het Trefpunt. De kinderen hebben op school een speciaal kaartje gekregen om naar dit feest te komen. De kinderen kunnen rond 15.30 uur weer worden opgehaald door hun ouders. We hopen, met elkaar, Sinterklaas weer een echt Warmonds welkom te geven.